Skip to content

Altijd het juiste aanbod van beleg­gings­­ob­jec­ten
afge­stemd op uw wensen.

Aanbod van beleggingen

Dankzij een uniek netwerk van vastgoedeigenaren, verkoopmakelaars en tussenpersonen hebben wij doorlopend aanbod van interessante vastgoedbeleggingen in de volgende categorieën. 

Bestaande Bouw (Groot)

Bestaande bouw

Losse panden of woningportefeuilles in verhuurde staat met vaak de mogelijkheid om direct of in de nabije toekomst waarde toe te voegen.

Nieuwbouw (Groot)

Nieuwbouw

Kant en klare beleggingen van nieuwbouwkwaliteit, recentelijk ontwikkeld of na grootschalige transformatie verkregen.

Transformatie (Vierkant)

Transformatie

Commercieel vastgoed, zoals kantoren of winkels welke leeg staan of binnenkort leeg komen te staan met mogelijkheden voor transformatie naar wonen.

Aanbod van woningbeleggingen

Ons aanbod richt zich op beleggingsvastgoed variërend van losse panden of complexen tot aan volledige woningportefeuilles. Dankzij ons unieke netwerk kunnen wij u aanbod bieden waar andere beleggers geen toegang toe hebben.

Wij zorgen er voor dat ons aanbod volledig gedocumenteerd is. Indien gewenst wordt de propositie voorzien van rendementsberekeningen en een advies over mogelijke toekomstige waardeverbeteringen. Bij transformatieobjecten denken wij graag met u mee naar de mogelijkheden en kunnen wij u assisteren bij het opstellen van transformatieplannen en het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

Al ons aanbod wordt direct binnen ons eigen brede netwerk verkocht. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van ons unieke aanbod aan beleggingen. Meld u dan aan voor onze wekelijkse beleggingsupdate.

Meer informatie over wat DYK Real Estate voor u kan betekenen?