Skip to content

CONSULTANCY

Consultancy

De vastgoedsector is een dynamische markt en wordt steeds vaker geconfronteerd met verschillende uitdagingen. De toenemende complexiteit van externe omstandigheden op juridisch, fiscaal en economisch gebied leidt tot snel veranderende markten. Door veranderende regelgeving of fluctuerende marktcondities kan de visie en kijk op uw portefeuille veranderen en kunnen er vraagstukken ontstaan waarin u graag een sparringpartner zoekt.

DYK Real Estate denkt graag met u mee. Wij kunnen u ten alle tijden voorzien in een antwoord op diverse vastgoed gerelateerde vragen. Dit kunnen juridische zaken betreffen, maar ook huurzaken, bestemmingsplan technische vraagstukken of commerciële vraagstukken. Wij denken graag met u mee om op strategisch gebied de portefeuille te analyseren en kansen op waarde-optimalisatie te identificeren en uit te voeren. Dit kan met als doel om te zorgen dat uw portefeuille toekomstbestendig wordt of om uw portefeuille gereed te maken voor een mogelijke exit.

Door de dynamiek op de vastgoedmarkt is er, mede vanuit de behoefte van financiële instellingen, een stijgende vraag naar kwalitatieve vastgoedtaxaties. Ook op het gebied van vastgoedtaxaties kunnen wij u verder helpen. Samen met onze partners kunnen wij u voorzien van een onafhankelijk gecertificeerd taxatierapport. Dit kan dienen als onderlegger voor het aanvragen van financiering bij de aankoop van een object. Een onderbouwd taxatierapport geeft u ook inzicht in de waarde van uw vastgoedportefeuille om zo gefundeerde keuzes te kunnen maken voor verdere optimalisatie.

Wilt u geheel vrijblijvend met ons een kop koffie drinken om te sparren over mogelijke vraagstukken. Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel direct
Mail ons
Whatsapp