Skip to content

Wie zijn wij?

DYK Real Estate

DYK Real Estate is uw specialist in vastgoedbeleggingen en vastgoed vraagstukken. Wij geloven in de kracht van samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen. Door de belangen van u als belegger of gebruiker centraal te stellen streven wij met onze data gedreven aanpak naar het realiseren van het optimale resultaat in uw vastgoed vraagstukken.

Bij alles wat wij doen werken wij vanuit onze kernwaarden: Deskundig & Integer, Gedreven & Oprecht, Innovatief & Ambitieus.

businessman at the desk

Deskundig & Integer

Het fundament onder onze diensten is een brede en verdiepende vastgoedkennis. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van het juiste advies. Wij stellen ons ook kritisch op naar onszelf, deskundigheid is geen gegeven maar iets waar wij onszelf continue in verbeteren. Wij handelen vanuit integriteit en nemen de verantwoordelijkheid naar onze opdrachtgevers zeer serieus.

Gedreven & Oprecht

Wij gaan door waar andere stoppen. De Rotterdamse mentaliteit is diep geworteld in onze organisatie, “handen uit de mouwen” en “niet lullen maar poetsen”. Wij doen dit vanuit een oprechte motivatie om het beste resultaat te behalen. Wij draaien niet om de zaken heen maar doen wat er gezegd en beloofd wordt.

Hands holding business team made of paper
Businesswoman connecting modern lightbulbs with connections 3D rendering

Innovatief & Ambitieus

Innovatie vraagt om creativiteit voor het aandragen en realiseren van nieuwe ideeën. Wij streven continue naar vernieuwing en geloven in innovatie zowel voor onze eigen dienstverlening als daarbuiten. Met een gezonde ambitie zijn wij constant bezig het beste uit onszelf te halen en zetten wij met creatieve en vernieuwende oplossingen alles op alles om het beste resultaat voor u te behalen.

WIJ HELPEN U GRAAG

Wij staat voor u klaar en komen graag met u in contact. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Martijn Dijkstra-vierkant (Klein)

Martijn Dijkstra
Eigenaar
M: +31 6 21 96 43 00
E: martijn@dykrealestate.nl